Sales Funnels

Wat is een Sales Funnel?

Er is tegenwoordig veel ophef over Salesfunnels. Veel marketeers willen u overtuigen dat ze alles zijn wat u nodig hebt voor succes…

Salesfunnels vervangen niet uw website maar kunnen krachtig samenwerken mét uw website als onderdeel van uw digitale strategie en leadgeneratie.

Een salesfunnel schetst eigenlijk de reis van een klant.

Een funnel staat voor de reeks van stappen die een potentiële klant neemt.

In de Awareness fase leeft het besef bij mensen zich dat ze een “probleem” hebben, maar ze zijn nog niet op zoek naar jouw oplossing. Het is dus van belangrijk dat je je realiseert hoe jou prospects zich gedragen in deze fase en dus niet gaat pushen.

Consideration fase: Hier draait het voornamelijk om mogelijke oplossingen die klanten onderzoeken. Ze zoeken informatie. Hoe leggen ze voor- en nadelen tegenover elkaar en hoe bepalen ze eigenlijk welke oplossing voor hen juist is?

Decision fase: In deze fase heeft de koper al bepaald wat voor soort oplossing hij zoekt. In deze fase zijn de volgende vragen belangrijk om jezelf te stellen als sales medewerker: Welke criteria gebruiken kopers om het beschikbare aanbod te evalueren? Of: Willen kopers jouw aanbod eerst testen voordat ze een keuze maken? Dit is ook de tijd voor bijvoorbeeld een aanbieding.

Ben je geïnteresseerd

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Atlas Salesfunnels helpen u omzet verhogen!

Bel ons:

023 30 30 341

Stuur ons een e-mail

info@atlasreclame.nl